Logo

DESPRE NOI

Bine ati venit la ZATTARA!

Situat in centrul istoric al orasului Bucuresti, in Hanul lui Manuc, restaurantul nostru este sustinut de un personal cu o bogata experienta in domeniul urban unde puteti savura burgeri, paste, pizza si mancare buna . Bistro ZATTARA ofera o atmosfera sociala relaxata si primitoare unde puteti socializa cu prietenii in timp ce va bucurati de calitate la preturi rezonabile.

SAVOARE SI RAFINAMENT

Bistro ZATTARA, Hanul lui Manuc inseamna rafinament si calitate exceptionala a serviciilor, confort si intimitate, gastronomie urbana traditionala si internationala. Meniul nostru cuprinde bunatati capabile sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi, indiferent de cultura culinara cat si de statutul social al degustatorului. Bistro ZATTARA lanseaza o invitatie pentru toata zona urbana intimitate si bun gust cu burger si mancare buna.

Echipa Zattara

MISIUNEA NOASTRA

Obiective & viziune

Reusita unei intalniri consta, dincolo de ambient si mancare, intr-o servire ireprosabila. Acesta este motivul pentru care plasam in permanenta clientul in centrul universului nostru. Consideratia pe care ti-o purtam ne ajuta sa venim in intampinarea nevoilor tale. Misiunea noastra este sa transformam, fie ca este vorba de o cina in doi, sau o seara de grup, intr-o memorabila experienta sociala.

Nu exista limita care sa nu poata fi depasita pentru multumirea clientilor nostri.  Vrem sa te facem sa te simti special cand treci pe la noi, de aceea iti aratam ca ne pasa de fiecare detaliu pentru a ne incadra in urban.