Logo

Termeni si Conditii de utilizare a website-ului http://www.zattara.com

Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii OMNI CAFE SERV SRL .

OMNI CAFE SERV SRL este o societate organizată și care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în Bucuresti, str Dornei Nr. 47, ap. 2, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/1580/2010, cod unic de înregistrare 26526654 .

Site-ul http://www.zattara.com este administrat de OMNI CAFE SERV SRL si are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastră.
Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cat si cu conditiile de  Prelucrare a datelor cu caracter personal si Politica de utilizare Cookie. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa http://www.zattara.com.

Orice vizitator foloseste site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de OMNI CAFE SERV SRL.

1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea OMNI CAFE SERV SRL şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vandute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al OMNI CAFE SERV SRL. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor OMNI CAFE SERV SRL sau aduc un prejudiciu imaginii OMNI CAFE SERV SRL, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligatia de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.

2. Preţurile afisate pe acest site pot fi modificate fara o anunţare prealabilă a utilizatorilor. Preţurile nu sunt cu titlu de ofertă garantată şi nelimitată în timp.

3. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe OMNI CAFE SERV SRL nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzactii sau oferte de vanzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.

4. Preţurile serviciilor sunt însoţite de anumite specificaţii. În cazul în care utilizatorul are nevoie de servicii cu alte specificaţii, OMNI CAFE SERV SRL poate solicita sau nu un preţ diferit decât cel afişat pe acest site.

5. OMNI CAFE SERV SRL are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislaţiei în vigoare. Serviciile şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venita din partea utilizatorilor.

6. OMNI CAFE SERV SRL nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest website.

7. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.

8. OMNI CAFE SERV SRL nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa OMNI CAFE SERV SRL.

9. Preţurile afişate pe http://www.zattara.com sunt afişate în LEI şi poti fi modificate fără notificare în prealabil. De asemenea, OMNI CAFE SERV SRL işi rezervă dreptul de a modifica disponibilitatea făra notificări în prealabil.

10. OMNI CAFE SERV SRL nu poate garanta că mesajele trimise catre OMNI CAFE SERV SRL vor fi primite în forma iniţială sau ca mesajul va ramane confidenţial în timpul transmiterii.

11. Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea Politica de confidenţialitate deoarece se aplică vizitei pe acest site.

12. Folosirea fără drept sau acord scris a tuturor materialelor OMNI CAFE SERV SRL este strict interzisă.


Ultima actualizare: 23.05.2018

Termeni si conditii de utilizare / Prelucrarea datelor cu caracter personal / Politica de utilizare Cookie